Příprava ml. přípravka 
15. 4. 2017, 16:05
Francie – Dettwiller
0 : 0
FK Planá
Stadion Dettwiller
Mladší přípravka

Report zápasu

Fotogalerie
Fotbalová přípravka r. 2008 a ml. přivezla z Francie pohár

     O velikonočních svátcích se mladé naděje plánského fotbalu zúčastnili mezinárodního turnaje ve Francii v městečku Dettwiller,  v malebném a historicky význačném kraji kolem francouzského městečka Štrasburk.

     Program byl pro kluky náročný, konkurence veliká. Nálada ale panovala báječná, malí šampioni byli připraveni bojovat i za nepřízni počasí. V sobotním hracím systému zvládli dokonale všechny zápasy. Vyhráli nad dvěma francouzskými týmy a jedním belgickým. Jednoznačně vyhráli svoji skupinu a kvalifikovali se do nedělního Elite Trophy finále. V něm pouze prohráli s pozdějším vítězem turnaje Alsace Cupu s belgickým týmem RW Walhein a o 3. místo si zahráli se silným holandským týmem SV Rap Amsterdam. Kluci bojovali statečně a vítězstvím si zajistili skvělé 3. místo.  Odměnou pro trenéry Jana Veselého a Martina Bernase byla jejich neskutečná radost a projevy emocí, které vedly až k slzičkám.

     Můžeme být všichni na ně hrdí, neboť naše mužstvo sklízelo respekt i úctu ostatních fotbalových klubů i mimo hrací plochu. Vznikala nová přátelství,  a už i ve vzdálené Francii vědí, kde se nachází městečko Planá.

     Děkujeme všem sponzorům, zejména fa. Stora Enso Wood Products Planá,  MarienPrint tiskárna Planá a městu Planá.

     Zejména děkujeme našim chlapcům FK Planá přípravka r. 2008 a ml. za reprezentaci a předvedený výkon, rodičům za obětavost a důvěru. Práce s dětmi se vyplácí, výsledek se dostavil – 3. místo na mezinárodním fotbalovém turnaji ve Francii.

     Turnaje se zúčastnili:

hráči: Jan Veselý, Martin Bernas, Richard Hadač, Daniel Kodýtek, Radek Kulhánek, Jakub Kuneš, Petr Kuneš, František Louženský, Vít Michalička, Jakub Sádlík, Marek Suchý, Matěj Trávníček

trenéři: Jan Veselý, Martin Bernas

zdravotník: Dana Veselá

řidiči: Radek Kulhánek, Zdeněk Michalička + Jan Veselý, Martin Bernas

doprovod: Petr Kuneš